Ny soffa!

Idag har jag och älskling ÄNTLIGEN köpt oss en ny och väldigt välbehövd soffa som anländer nästa fredag. Den nya är en dubbeldivan som vi köpte på Bosättningspiraten. Den är lagom hård, lagom stor och lagom dyr. Det var den sista som fanns inne i den färgen just nu så vi fick ta visningsexemplaret men det innebar 500:- rabatt så jag är mer än nöjd ändå. Längtar till den kommer hem!

Jag vill ge en stor guldstjärna till all personal som vi pratat med på Bosättningspiraten. Alla har varit jättetrevliga och hjälpsamma. Det kändes personligt och trevligt att vara där och de var tydliga med information och var genuint intresserade av att få oss som kunder att trivas. Det är inte alltför ofta man stöter på sådan personal.

Det är synd bara att det ligger så avlägset. Det tar bara drygt en kvart med bussen men bussarna går tyvärr inte så ofta så vi fick vänta i nästan 1,5 timma efter att vi var färdiga med köpet på bussen hem igen. Men vi gick runt och tittade lite på köksmöbler och annat som även det behöver bytas ut inom en ganska snar framtid eftersom våra nuvarande faller isär. Bokstavligt talat. Tiden gick rätt snabbt när man gick runt där så det var inga större problem ändå. :)

Om det är någon som är i akut behov av soffa så är det bara att komma och hämta vår gamla. Den har sett bättre dagar men duger om man har litet utrymme och/eller har behovet men inte pengarna. Vi blir bara glada av att bli av med den.

Kommentarer
Postat av: Johanna Fåglund - Foto

Jag tror det är en sån soffa som vi har, iaf väldigt lik. Jättehärlig :))

2011-07-30 @ 22:49:37
URL: http://stargirlphoto.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0