Mer tid?

Jag hatar när tiden inte riktigt känner till. Det finns så mycket måsten och så mycket nöjen som ska hinnas med under dagarna. Som nu när jag precis suttit och kollat på en film och jättegärna skulle vilja se en till. Nog för att jag skulle orka med det ikväll men går jag inte och lägger mig typ nu kommer jag inte kunna hålla mig vaken i morgon.

I morgon är det skola ända till kl.17. Inte är det något man kan skippa heller eftersom det sista är information om specialiseringsterminen vilket jag sett fram emot länge. Jag behöver städa i morgon också. Eller ja, helst igår egentligen men det blev aldrig av. Skulle verkligen vilja träna i morgon också men vet inte riktigt om jag har tid med det heller. Har ingen lust att gå dit när det är för mycket folk för det känner jag mig inte bekväm med ännu och jag har mina misstankar om att precis alla andra kommer att vara där vid 17-18-tiden, precis när jag slutar skolan. 

Onsdag däremot skulle jag hinna med det jag vill och behöver. Men det känns som att det är en evighet tills dess. Men allting handlar om att prioritera antar jag. Just nu ska jag prioritera lite sömn så får resten lösa sig i morgon.

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Jag förstår dig precis! Alla jävla måsten tar så mycket tid också. Jag längtar tills jag inte har något planerat, lite lugn och ro för själen. Kunna träna, se på film, mysa, dricka kaffe och gå runt i mjukiskläder med glasögonen på sne..

2011-09-20 @ 20:54:27
URL: http://Mikaelapc.wordpress.com

Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0