Första dagen.

Nu är första dagen i skolan gjord. 12 veckors sommarlov har satt sina spår. Hjärnan har kopplat av och det är svårt att ta in de ord som sägs på föreläsningen. Rumpan har blivit förslappad även den så efter bara 20 minuter på trästolen började det krypa i både den och benen och det var ett par smärtsamma timmar. Något annat som är helt underbart när man sitter på en föreläsning är när man blir kissnödig när det är 40 minuter kvar. Det går bra en sisådär 20 minuter men de sista 20 minuterna är from hell. Salarna är dessutom uppbyggda på ett sätt som gör att det är fullkomligt omöjligt att smyga sig ut till toaletten utan att det ska låta som om man river halva salen samtidigt som man reser sig upp. 

Nåja. Det har varit trevligt att träffa alla igen och skönt att komma tillbaka till de mycket efterlängtade rutinerna. Man får alltid lite "ny-kurs-panik" innan det kommit igång ordentligt, innan man förstått sig på allt men sedan står man ändå där i slutet på varje kurs och häver ur sig att det "var minsann inte så farligt". 

Om ett tag ska jag bege mig ner till Maxi för att möta älskling så att vi kan handla hem lite middagsmat. Behöver verkligen återuppta bättre rutiner kring våra matvanor också. Men först ska jag inventera i kyl, frys och skafferi.

Kommentarer
Postat av: Annelie Andersson

Hej, har precis läst dina senaste dagars inlägg, har varit jättetrevligt o mysigt att träffa dig HELA helgen:) Älskar dig:)

2011-08-30 @ 15:16:22

Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0