Just another day in paradise.

Den här dagen flöt ju förbi den också. Skola 9-17. Jag hatar dåliga skoldagar, ingenting idag har varit varken nytt eller direkt givande. Inte ens informationen om specialiseringen var direkt vettig. Vill verkligen läsa musik som specialisering. Hoppas att det är minst 15 som söker så att det blir något av det, annars kommer jag bli jätteledsen för det finns ingenting som jag läser hellre än det. Det känns verkligen som att det skulle vara min grej att arbeta med i förskolan! Hoppas, hoppas, hoppas!

Anyhoo. Fick diskat och lagat mat idag i alla fall. Får ta lite städ i morgon också och troligtvis torsdag och fredag med. Hinner man inte avsätta en hel dag åt storstädning får man ta allt pö om pö i stället. Huvudsaken är att det blir gjort. Blev inte någon träning idag men i morgon serrö. Då är vi igång igen efter att ha varit därifrån både måndag och tisdag. Ska bli skönt! Ska skaffa kort på heltid i morgon också så då behöver man inte tänka på att stressa in så mycket som möjligt på så kort tid som möjligt. Härligt! :)

Känner att jag är fruktansvärt dålig på att lägga upp bilder här i bloggen. Eller att ta bilder rättare sagt. Tänker aldrig på att jag faktiskt har en bra kamera på telefonen nu för tiden, har alltid haft helkassa innan. Får försöka bli bättre på det. Ser lite trevligare ut med bilder. Hoppas bara på att Blogg.se blir lite enklare att använda med Chrome längre fram också, men jag har inga höga förhoppningar när det gäller att blogg.se ska utvecklas.

Kommentarer
Postat av: Johanna Fåglund - Foto

Sv: Haha jaa, men tycker att sommaren tog slut för snabbt. Därför känner jag bara för att hoppa över ungefär 7 månader så det blir varmt igen :))

2011-09-21 @ 01:04:23
URL: http://stargirlphoto.blogg.se/
Postat av: Mikaela

SV: Jag är exakt likadan. Lådor, skåp, under sängar, bakom alla konstiga vrår och ställen. Det är sån extrem överdrift så det inte är sant. Jag anpassar hela mitt liv efter den jävla fobin. går inte ut när det är mörkt, vintern är med andra ord jävligt osocial haha. Jag är trött på det och ska försöka göra något åt det snart. Det blir bara värre för varje år : ]

2011-09-21 @ 21:16:52
URL: http://mikaelapc.wordpress.com

Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0